Cosul tau este gol!

 

Confidentialitate

Politica de confidentialitate
SC DREALCEL SRL prin www.drealcel.ro isi rezerva dreptul de a folosi datele colectate de la utilizatorii sai numai pentru:

•    livrarea produselor cumparate de acestia;
•    personalizarea si livrarea invitatiilor de nunta, de botez, a cardurilor, confirmarilor si meniurilor comandate de acestia pe site-ul www.drealcel.ro;
•    trasnmiterea de promotii si detalii despre produse, numai daca acestea au fost solicitate in mod expres de catre clienti.


Toate adresele de e-mail sau datele personale ale clientilor nu vor fi facute publice catre terti, decat in cazul in care acest lucru este solicitat in baza legilor Statului Roman de catre autoritatile indrituite sa ceara aceste date. Societatea isi rezerva dreptul de a furniza acestora toate datele pe care le detine cu privire la un anumit utilizator.

Prin www.drealcel.ro nu se incurajeaza SPAM-ul, nu se furnizeaza adresele de e-mail altor companii, nu sunt facute schimburi cu adrese de e-mail cu alte site-uri.

Accesarea site-ului inseamna acceptul utilitatorilor site-ului ca datele lor personale sa fie pastrate si prelucrate de noi cu respectarea drepturilor conferite de Legea nr. 667/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrare datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic precum si a Ordonantei nr 130/2000 privind Protectia Consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare.

www.drealcel.ro